Befektetőt keresel ötletedhez,
startupodhoz vagy vállalkozásodhoz?

Angyal befektetőként a vállalkozások korai stádiumában fektetünk be. Tőkével, cégépítési tapasztalattal és kapcsolati hálónkkal támogatunk startupokat.
Tudj meg többet!

Rólunk

Kik vagyunk

Sikeres vállalkozók vagyunk különböző szakmai háttérrel, 2008 óta vagyunk jelen a piacon és fektetünk kis- és középvállalkozásokba. Mivel 100%-ban saját tőkét fektetünk be, nem korlátoznak döntéseinkben pályázati, illetve adminisztratív előírások. Flexibilis finanszírozási lehetőségeinkkel különböző stádiumban levő startupokba fektetünk.

Nem csak tőke

A szükséges kockázati tőken kívül tanácsadással, cégépítési tapasztalatunkkal és kapcsolati hálónkkal támogatjuk az általunk felkarolt projekteket. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a technológiai iparágban, pénzügyi- és ingatlan szektorban, szállítmányozásban, valamint az élelmiszeriparban. Nemzetközileg kiterjedt kapcsolati hálónk jelentősen meggyorsítja a piacra jutást.

Akiket keresünk

Olyan céltudatos, ambiciózus startupokat keresünk, akik korai stádiumban vannak, innovatív ötlettel és nagy fejlődési potenciállal rendelkeznek, amit a nemzetközi piacon szeretnének kamatoztatni. Ha megvan a csapatodban a lelkesedés, már van pozitív piaci visszajelzésetek és tőkére van szükség a nemzetközi piacra lépéshez vagy pedig a növekedés finanszírozásához, a segítségetekre lehetünk szakértelmünkkel és tőkénkkel.

Befektetéseink

Chili Produkt

Közép-Európa vezető fűszer kereskedelmi cége, hatékony és innovatív háttér-folyamatokkal egy
több ezer éves iparágban.

Optiwella

Avilág egyik vezető forgalmazója a kábeltévés eszközök piacán, különös
hangsúllyal a felújított kábelmodem és CMTS berendezésekre.

GFL

Hűtős-, normál- és túlméretes közúti nemzetközi fuvarozó, megbízható és költséghatékony
megoldásokat kínálva ügyfeleinek.

theme-font���{
�

CustomSpace

Innovatív, flexibilis raktározás az amerikai piacon.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba az alábbi mezők kitöltésével vagy pedig emailben az info@budapestangels.com címen.
Köszönjük, üzenetedet megkaptuk!
Úgy néz ki, hogy valami nem oké. Próbáld újra!